Makaleler |
Alfin, F., 2023, Un değirmencileri için enerji tasarrufuna yönelik ipuçları , Miller Magazine, 17(166):72.
(İngilizce İndir)
|
Alfin, F., 2022, Bakım Yönetimi Yazılımları, Miller Magazine, 16(151):74.
(İngilizce İndir)
|
Alfin, F., 2022, Un değirmeni için Laboratuvar 4.0, Miller Magazine, 16(147):90.
(İndir)
|
Alfin, F., 2021, En son un değirmencilik teknolojileri, Miller Magazine, 15(135):52.
(İngilizce İndir)
|
Alfin, F., 2020, Buğday Tavlanması, Miller Magazine, 14(132):58.
(İngilizce İndir)
|
Alfin, F., 2020, Değirmen Bakımı Endüstri 4.0 Çağında, Miller Magazine, 14(127):56.
(İngilizce İndir)
|
Alfin, F., 2020, Suriye ekmeğin iyileştirmesi, Miller Magazine, 14(124):60.
(İngilizce İndir)
|
Alfin, F., 2020, Yapay Zeka Öğütme Sistemi, Miller Magazine, 14(123):52.
(İngilizce İndir)
|
Alfin, F., 2019, Buğday Değirmenciliği Operasyonunu Kontrol Etmek-kırma oranı, Değirmenci Dergisi, 13(115):84.
(İndir)
|
Alfin, F. and Çakıroğlu, T. Y., 2019, Buğday Unu Renginin Yatık Tarayıcı Kullanılarak Belirlenmesi, Akademik Gida 17(2): 193-199.
(İndir)
|
Alfin, F., 2019, Değirmende Akım Diyagramı, Değirmen Ayarı ve Değirmende Denge, Değirmenci Dergisi, 13(112):84.
(İndir)
|
Alfin, F., 2019, Buğday Paçallanmasının Optimizasyonu, Değirmenci Dergisi, 13(111):78.
(İndir)
Buğday Paçallanmasının Optimizasyonunda Gelişmeler
|
Alfin, F., 2018, Değirmen Bakım Yöntemleri, Değirmenci Dergisi, 12(101):60.
(İndir)
|
Alfin, F., 2017, Buğday Öğütme Kalitesini Etkileyen Faktörler, Değirmenci Dergisi, 11(96):56.
(İndir)
|
Alfin, F, Mansour, D., 2015, Ticari Değirmenlerde Üretim Sırasında Buğday Unu Özelliklerinin Kararlılığı, Tishreen University Journal for Research and Scientific Studies - Engineering Sciences Series Vol. (37) No. (4). (Arapça) (İndir) |
Alfin, F.; Satoof, M.; Zahrah, R., 2011, Bazı Hamur Test Cihazlarının Hamurun Teknik ve Reolojik Özellikleri Arasındaki İlişki, Tishreen University Journal for Research and Scientific Studies - Engineering Sciences Series Vol. (33) No. (2). (Arapça) (İndir) |
Alfin, F., and Alkateb, M., 2011, Yatık Tarayıcı Kullanarak Tristimulus Metodu ile Belirlenen İrmik Rengi ve Benek Sayımı Arasındaki İlişki, Mu’tah Lil-Buhuth wad-Dirasat, Natural and Applied Sciences Series, Vol. 26, No. 2. 81. (Arapça ve İngilizce Özetleri)(İndir). |
Hejazy, T. and Alfin, F., 2010, Tepki yüzey tekniği kullanılarak bazı enzimlerin ekmek hamurunun reolojik özellikleri üzerindeki etkilerinin değerlendirilmesi, Journal of Al-Baath University, 32(22) 153-170. (Arapça) (İndir) |
Alfin, F., 2008, Tahıl Ürünü "Freekeh" Üretimi ve Özellikleri, Un Mamuller Teknolojisi, Yıl 17, Sayı 83. (İndir) |
Ali, A, and Alfin, F., 2008, Bazı Suriye Ekmeklik Buğday Çeşitlerinden Elde Edilen Erişte Özellikleri, Journal of Al-Baath University, 30 (16) 189-214. (Arapça) (İndir) |
Alfin, F., and Ali, A., 2008, Bazı Suriye Makarnalık Buğday Çeşitlerinden Elde Edilen Erişte Özellikleri, Research Journal of Aleppo University Agricultural Science Series, (70) 211-230. (Arapça) (İndir) |
Haddad, M, and Alfin, F., 2008, Redüksiyon Sürecinin Suriye Buğday Unlarının Biyokimyasal ve Teknolojik Özellikleri Üzerine Etkisi, Journal of Al-Baath University, 30 (1) 95. (Arapça) (İndir) |
Alfin, F., 2008, Öğütme Teknolojisindeki Gelişmeler, Albasel Engineering Science Journal, Vol. 25, 295. (Arapça) (İndir) |
Alfin, F., 2007, Kunafa Hamur Malzemelerinin Tel Kalitesine Etkileri, Journal of Al-Baath University, 29 (2) 101. (Arapça) (İndir) |
Alfin, F., and Satouf, M., 2007, Buğday dane ırılığı ve Tavlama Zamanının Suriye Buğdayının Sertliğine Etkisi, Journal of Al-Baath University, 29 (1) 87. (Arapça) (İndir) |
Alia, T, and Alfin, F., 2007, Pişmiş Nohut Tozu Üretimi Üzerine Bir Araştırma, Albasel engineering science journal, Vol. 23C, 179. (Arapça) (İndir) |
Alfin F., and Alia T., 2007, Haşlanmış Nohut Tozu Üretimi, Unlu Mamuller Teknolojisi, 16(78):22. (İndir) |
Alfin, F., 2001, Suriye Ekmeklik Buğdayda Glutenin Kalitesini Değerlendirmeye Yönelik Gluten İndeksi Yönteminin Uygunluğu, Journal of Al-Baath University,23(8):77-90. (In Arabic) |
Satouf, M. Alfin, F., Ünal, S.S., 1999, Süne zararlı Tr. Durum unlarından yapılan arap ekmeğinin bazı katkı maddeleriyle iyileştirilmesi, Unlu Mamuller Teknolojisi. 8(5):42-47. (İndir) |
Alfin, F., Satouf, M., Ünal, S. S., Çakmaklı, Ü., 1999, Süne zararı görmüş buğday unlarından bazı katkı maddeleri kullanarak ekmek üretimi, Unlu Mamuller Teknolojisi. 8(2):59-64. (İndir) |
Alfin, F., Çakmaklı, Ü., 1999, Ticari değirmen ve Laboratuvar tipi Bühler değirmenin kümülatif kül ve protein eğrileri üzerine bir araştırma, Unlu Mamuller Teknolojisi, 8(4): 42-48. (İndir) |
Alfin, F., ve Çakmaklı, Ü., 1999, Unda yeni renk tayin yöntemleri, Unlu Mamuller Teknolojisi, 8(6):34-38. (İndir) |